De reispodcast & Annika

Reispodcast Along with Annika interview in Kazachstan

Along with Annika is dé avontuurlijke reispodcast voor iedereen die wil weten hoe het is om door een land te reizen, maar tegelijkertijd dieper wil gaan dan dat. Reis mee over de Zijderoute door Centraal-Azië en hoor door middel van interviews met de lokale bevolking over dromen, liefde, lokale gerechten, corruptie, vriendschap en lokale gebruiken.


Ik ben – niet geheel verrassend – Annika. Al ruim 15 jaar sleep ik af en aan mijn rugzak vol met avonturen over de wereld. In de reispodcast Along with Annika combineer ik mijn passie voor het ontdekken van deze wereld met mijn ervaring als televisiemaker door verhalen van de lokale bevolking te vertellen die landen voor de luisteraar tot leven doen komen. Als afgestudeerd jurist met o.a. een master in internationaal recht (Universiteit van Amsterdam) wil ik jou als luisteraar kennis laten maken met alle aspecten van een land: niet alleen de fantastische hikes die je er kan maken, maar ook de conflicten die er zich voordoen (denk aan de oorlog in Nagorno-Karabach of de onderdrukking van de Oeigoeren in Xinjiang, China).

Er wordt gezegd dat reizen de beste manier is om je kennis over de wereld te verbreden. Maar reizen is een luxe. Een luxe die niet iedereen zich altijd maar kan veroorloven. En toch is die kennis voor iedereen even waardevol. Reizen kan ik je niet cadeau doen… maar deze reispodcast wel.

Reis je mee?


De reispodcast Along with Annika is meerdere keren aanbevolen in de media en ook geef ik regelmatig interviews. Wil je een samenwerking aangaan, mij uitnodigen voor een interview of iets anders leuks kwijt? Stuur me dan vooral een bericht!


KOM IN CONTACT