Over AWA

door Annika | Along with Annika
Over AWA

Voor iedereen die van reizen houdt en reizen ziet als ‘ticket boeken en gaan’. Voor degene die verlangt naar avontuur, open sterrenhemels en een occasional kokosnoot. Voor de persoon die lacht mét de lokale bevolking, in plaats van erom. Voor iedereen die het land echt wil begrijpen. Voor de backpackliefhebbers zoals ik. 

Lieve reisgekkie’s,

Ik ben Annika. Als achttienjarig groentje vertrok ik da solo een jaar naar Italië om daar de Au Pair uit te hangen en hatseflats: mijn reislust was geboren. En zo vloog ik de Noord Atlantische Oceaan over om in Canada te wonen als uitwisselingsstudent, mocht ik het koningsgezinde Thailand een half jaar lang ‘mijn thuis’ noemen al werkzaam zijnde bij de Nederlandse Ambassade en sla ik regelmatig de backpack om, om de wijde wereld in te trekken en mijn dromen achterna te jagen.

En die wijde wereld is groot. Groot genoeg om met z’n allen te delen en zó groot dat je soms niet weet waar je moet beginnen. Zo ontstond AWA. Uit een passie voor reizen en uit een behoefte om die grote, grote aardbol nét wat toegankelijker te maken voor iedereen die de ontdekkingsreis wil maken. Of je nu een reis aan het plannen bent, inspiratie wil opdoen voor je volgende avontuur of simpelweg wil dromen. Dit is de plek.

Alle tips, tricks, geluksmomenten, maar ook dieptepunten van mijn avonturen deel ik hier met jou. Allemaal met het doel om jouw reizen nóg mooier te maken – en natuurlijk stiekem ook omdat ik er zelf een hoop blijdschap uit haal. Reis je mee?

Liefs,

Annika

Pssssst… als je wilt weten wat ik in het echte leven doe, kijk dan even hier. Tipje van de sluier:

LAAT WAT VAN JE HOREN. VIND IK LEUK!