Reispodcast Along with Annika

Nieuws! Lancering reispodcast Along with Annika

Het is heerlijk om over reizen te lezen. Je leert iets over een bestemming en wordt hopelijk geïnspireerd. Maar stel je voor dat je er niet alleen over leest, maar ook naar kan luisteren? Luisteren alsof je erbij bent. Dat kan. Vanaf NU! Want vandaag lanceer ik de reispodcast ‘Along with Annika’!

EEN PODCAST OVER REIZEN

Je had het kunnen raden: het is een podcast over reizen. Een reispodcast voor avontuurlijke backpackers, echte reisgekkies of gewoon leuke gezellige mensen die iets meer van de wijde wereld willen zien, weten en vooral horen. Om de week (of iedere week als het internet het toestaat) neem ik je mee met mijn avonturen: door verlaten woestijnen, over besneeuwde bergtoppen en langs nomadische dorpen. Want als je het je nog kan herinneren: ik bereis momenteel de Zijderoute door Centraal-Azië.

Via interviews met zowel de lokale bevolking als medereizigers leer je over lokale gebruiken, unieke reisstijlen en krijg je bruikbare adviezen over hoe je het meest uit je reizen kunt halen. En bovendien: je reist direct met mij mee, hoort wat ik mee maak en wie weet wordt je wel geïnspireerd om hetzelfde te doen.

WAAROM EEN PODCAST OVER REIZEN?

Omdat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op Nederlandse bodem werk ik als verslaggever voor verschillende televisieprogramma’s: eerst voor RTL Boulevard en daarna voor het consumentenprogramma Radar (AVROTROS). En alhoewel ik schrijven fantastisch vind, geniet ik nóg meer van het afnemen van interviews. En dus kon het media-meisje in mij het niet laten om een podcast te produceren – met audio-nabewerking door Hens Zimmerman. Een reispodcast waarvan ik geloof dat die jou een nóg beter idee kan geven over hoe een land is dan een geschreven stuk.

TOP! WAAR KAN IK HEM BELUISTEREN?

Heel simpel. Gewoon via Spotify, via Podcasts-app op iOS, via iTunes of Stitcher.

Beluister hier de eerste aflevering.

Dus spring in mijn backpack, subscribe je en travel along with Annika via dé nieuwe reispodcast. Welkom!

YOU MAY ALSO LIKE

Laat een bericht achter