In de media

door Annika | Along with Annika

GRAZIA 2019 | 39 + 40

Luister naar…
ALONG WITH ANNIKA

________
Annika van Beek zegde haar goede baan in de media op en besloot fulltime reiziger te worden. Ze bezocht onder andere Iran en Oezbekistan en doet van haar ervaringen verslag in een eigen podcast. Perfect om je vakantievides nog net wat langer vast te houden, inspiratie op te doen voor je volgende trip of gewoon even te genieten van haar ervaringen terwijl jij relaxed op de bank ligt.”


LINDA ONLINE | OKTOBER 2019

Publicatie Along with Annika op Linda online

Interview met LINDA voor de categorie Wegtrekkers (online)
______
Volledige artikel hier te lezen

“[…] COUCHSURFEN
Omdat ze de landen waar ze doorheen reizen écht willen leren kennen, hebben ze gekozen voor couchsurfen. “Op straat kun je ook mensen spreken, maar pas bij mensen thuis hoor je de bijzonderste verhalen.”

ZWEEPSLAGEN
Zo sprak ze voor haar podcast Along with Annika – waarin ze over haar reis vertelt – een twintigjarige Iraanse jongen. Ze vroeg hem over daten en wat hij doet op zaterdagavond. “Hij gaat naar feesten met drank, terwijl dat daar illegaal is en je er zweepslagen voor kunt krijgen. ‘Er is geen risico, want we weten wat we doen’, zei hij.”[…]”


WEGWIJZER.BE | DECEMBER 2019

Tip van de Week op de Belgische reiswebsite Wegtrekkers.be
______
Volledige artikel hier te lezen (account nodig voor toegang)

“In de podcast Along with Annika neemt de Nederlandse reizigster Annika je mee langs de Zijderoute door Centraal-Azie. Naast reisinspiratie bieden, wil ze ook een dieper inzicht geven in de landen en de cultuur.

Interviews met de lokale bevolking zijn dan ook een groot onderdeel van de podcast. Zo gaat ze niet enkel op roadtrip door Armenie of hiket ze door de Georgische natuur, maar spreekt ze ook in Istanbul over de Ramadan en hoort ze over corruptie in Azerbeidzjan. 

De landen waar de aankomende podcasts over gaan zijn Iran, Oezbekistan, Tadzjikistan, Kirgizie, Kazachstan en China.”