E15 Reispodcast | Iran: grote dromen in een klein dorp

Deze week verlaat ik de gebaande toeristische paden in Iran. Midden in een woestijndorp ontmoet ik er de 29-jarige Fahime die samen met haar man op deze verlaten plek een guesthouse wil beginnen. Maar wie zou er ooit komen naar het dorp? Hoor hoe dit gezin strijdt om hun droom waarheid te laten worden.

The government doesn’t believe we can bring tourists here. They said: ‘nobody wants to come to see the desert. It is not intersteng for us, maybe it is not interesting for them'”.

– Fahime

Luister nu via Spotify, Stitcher of de Podcasts-app (iOS).

En wil je ook deze plek in de Kerman-provincie bezoeken? Hamid en Fahime ontvangen je graag. Stuur Hamid een bericht via zijn Instagram en hij vertelt je alles over zijn guesthouse, de tours en hoe je het er beste komt. En nee, dit is geen samenwerking, geen gesponsorde post. Dit is gewoon ik, die hier een fantastische tijd had en jou graag een aanbeveling doet.


GOEDKOPE VLUCHTEN MOGELIJK
Vlieg nu al vanaf € 145 van Nederland naar Iran. Zie hier!

Tips: neem dit mee op jouw Iran reis

En zie hier de gehele backpack checklist die ik gebruikte voor mijn reis naar Iran en volledige Zijderoute reis. Dus bespaar jezelf vooral inpakstress en gebruik de lijst ook!YOU MAY ALSO LIKE

Laat een bericht achter